KRÁSA A ZDRAVÍ

20.08.2015 08:32

Hyaluronové sérum určené k péči o pleť tváře, krku a dekoltu. Lehká krémově-gelová konzistence séra obsahuje nízko- a vysokomolekulární kyselinu hyaluronovou. Přípravek je obohacen o aktivní složky (m. j.: BIOPEPTIDE COMPLEX, retinol, vitamín E, alantoín, vitamín C, kolagen, squalan). Nízkomolekulární kyselina hyaluronová chrání pokožku proti procesům, které mají za následek stárnutí pokožky, dokonale zadržuje vodu, intenzivně hydratuje epitel a hlubší vrstvy pokožky. Vysokomolekulární kyselina hyaluronová vytváří na pokožce přirozený film, který posiluje její hydrolipidovou bariéru a zároveň ji intenzivně hydratuje a zabraňuje transepidermální ztrátě vody. Díky obsahu NUTRIVI vody mají aktivní složky schopnost pronikat do hlubokých vrstev kůže, maximálně ji hydratují, posilují a zrychlují regeneraci poškozených struktur. Výsledkem je hladká, hebká a přirozeně pevná pleť.

Aktivní složky

Biopeptide Complex- Obsahuje jedinečnou kombinaci oligo- a polypeptidů, které zaručují okamžitou a dlouhodobou hydrataci všech vrstev kůže. Výsledkem používání v kosmetice je pružné tělo, vyplnění rýh a nerovností. Peptidy slouží k přenosu aktivních látek do hloubky kůže. Mají energetizující vlastnosti, stimulují buňky kůže k tvorbě kolagenu a elastinu. Pomáhají bojovat proti pigmentovým skvrnám, rozjasňují a vyrovnávají barvu pleti.

Retinol - má intenzívní protivráskový účinek. Stimuluje regeneraci kožních buněk a tvorbu kolagenu, redukuje vznik drobných a hlubších vrásek a pigmentových skvrn, které vznikají v důsledku přirozeného stárnutí a fotostárnutí pokožky. Kromě toho pomáhá stahovat rozšířené póry, koriguje nedokonalosti a sjednocuje barevný tón pleti.

Vitamín E- brzdí procesy stárnutí pleti, hydratuje, vyhlazuje a změkčuje pokožku. Snižuje škodlivé působení slunečního záření na kožní buňky. Neutralizuje volné radikály.

Alantoin - intenzivně hydratuje pleť, působí regeneračně, zmírňuje podráždění a podporuje obnovu poškozeného epitelu

Vitamín C - viditelně vyhlazuje vrásky, dokonale vyživuje, okysličuje a rozjasňuje pleť, která sa tak stává hladkou a zářivou.  Tato aktivní látka též posiluje krevní vlásečnice a stimuluje tvorbu kolagenu.

Kolagen- zaručuje omlazení pokožky a zpomaluje procesy stárnutí. Dlouhodobě chrání před ztrátou vlhkosti, zvyšuje pružnost a vyhlazuje vrásky.

Squalan- zásobuje pleť výživnými látkami, hloubkově ji hydratuje a okysličuje, zabraňuje tak vzniku vrásek a ztrátě zářivosti.

Použití

Hyaluron Serum 50ml

                           

Aplikujte menší množství Larens Peptidum Hyaluron Serum na vyčištěnou pleť tváře a krku. Následně bříšky prstů sérum jemně vmasírujte do pokožky. Když se sérum vstřebá, naneste na tvář krém podle typu pleti. Pro dosáhnutí optimálního efektu doporučujeme aplikovat přípravek ráno a večer.

Ingredients

Aqua, Dimethicone, IsopropylIsostearate, Glycerin, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Polysorbate 20, Squalane, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Collagen, Collagen Amino Acids, Elastin, Elastin Amino Acids, Arginine/Lysine Polypeptide, Palmitoyl Oligopeptide,Retinol, Magnesium Aluminum Silicate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Ethylhexyl glycerin, Polyaminopropyl Biguanide, Dehydroacetic Acid.

Nebyly nalezeny žádné záznamy.

Fotogalerie

Nebyly nalezeny žádné záznamy.

Kontakt

Lenka Křesinová Woman-studio - Wolkerova 25, Olomouc

Slovanský dům,Hlavní třída 3,Šumperk 78701

Facebook - Woman-studio Lenka Křesinová


+420608709584 Woman-studio Lenka Křesinová